آلاچیق ساحلی تنکابن – پیاده راه ساحل طلایی

در تابستان سال ۱۴۰۲ بود که شهرداری شهرستان تنکابن استان مازندران اقدام به سفارش چند آلاچیق چادری به شرکت سازه چادری کاوشکام نمود. این آلاچیق های ساحلی قرار شد تا در پیاده راه ساحل طلایی این شهر زیبا نصب شوند. کارشناسان فنی شرکت کاوشکام با حضور در محل اجرای پروژه و بازدید مشترک با مسئولین شهرداری (واحد فنی و شهرسازی) ، پس از ارائه مشاوره های لازم و تصاویر انواع محصولات شرکت به کارفرمای محترم ، طرح سان شید رویال برای این محل برگزیده شد.

آلاچیق ساحلی تنکابن

علت انتخاب این طرح به این دلیل بود که سان شید رویال از طرفی یک طرح دکوراتیو محسوب می شود و می توان از آن به عنوان المان شهری نیز استفاده نمود و از طرفی دیگر نیز با توجه به عدم وجود ستون و المان های فولادی در وسط سازه ، گزینه ایده آلی جهت این قبیل اماکن به شمار می رود ؛ چرا که می تواند فضای بیشتری را دراختیار کاربران خود قرار دهد.

 

آلاچیق ساحلی تنکابن

شرح پروژه

با توجه به طول پیاده راه ساحلی و نیز برآورد تقریبی میزان رفت و آمد عموم مردم به این مکان ، تعداد ۴ آلاچیق چادری با طرح سان شید رویال به فواصل دقیق و معین نصب گردید تا علاوه بر ایجاد یک سری المان معماری ساحلی ، مردم بتوانند بعنوان فضای استراحت خود نیز از آن ها بهره ببرند ؛ شهرداری تنکابن با قرار دادن مبلمان شهری در زیر آلاچیق های پارچه ای ، این امر را برای مردم شهر و گردشگران میسر نموده است. ابعاد هر یک از این آلاچیق ها ۵ در ۵ متر بوده که مساحت کل سازه های چادری اجرا شده در ساخل طلایی تنکابن را به ۱۰۰ مترمربع می رساند.

آلاچیق ساحلی تنکابن

طرح انتخابی

این نوع آلاچیق پارچه‌ای یک ستون در کنار داشته ، اما برخلاف سان‌شید معمولی ، سازه‌ی چتری آن توسط دستک‌های فلزی از بالا مهار شده و جلوه زیباتری به آن می دهد. از این طرح در ایجاد سایبان برای استخرها ، ویلاها ، منازل مسکونی ، سایبان های ساحلی و.. استفاده می‌گردد. همان طور که پیش تر نیز عرض شد از مزایای این طرح عدم وجود ستون مزاحم و وجود فضای بیشتر برای کاربران است. در طرح هایی همچون آلاچیق های ستون وسط ، استفاده از مبلمان شهری برای فضای استراحت در زیر سایبان ها امکان پذیر نیست ، در صورتی که طرح هایی همچون سان شید معمولی و رویال به راحتی این امر را برای شما میسر می سازند.

آلاچیق ساحلی تنکابن

یکی بخر دوتا ببر!

جالب است بدانید که این طرح ها دومنظوره هستند. فرض کنید یک آلاچیق طرح سان شید در ویلای خود نصب نموده اید ؛ این سازه علاوه بر ایجاد سایبان برای محوطه ویلا و محل استراحت شما می تواند به عنوان سایبان پارکینگ خودروی شما نیز به کار رود ؛ یعنی شما فقط یک سایبان نصب می کنید و صرفاً هزینه یک سایبان را نیز پرداخت می نمایید ، اما در عمل صاحب دو سایبان مدرن می شوید.

استراکچر آلاچیق های ساحلی تنکابن از فولاد ST37 بوده و پارچه ای که در ساخت چتر آلاچیق آن استفاده شده تولید شرکت مهلر آلمان می‌باشد که به دلیل وجود یک لایه موسوم به Anti UV در رویه بیرونی پارچه ، قادر است تا کاربران خود را دربرابر انواع اشعه‌های مضر خورشید همچون فرابنفش به‌طور کامل محافظت نماید. این آلاچیق های چادری ساحلی در تابستان سال ۱۴۰۲ توسط شرکت سازه چادری کاوشکام در پیاده راه ساحل طلایی تنکابن طراحی ، تولید و نصب شدند.

 

درباره محل اجرای پروژه آلاچیق ساحلی تنکابن

تنکابن یکی از بزرگ ترین و قدیمی ترین شهرهای استان مازندران است که هر ساله گردشگران بسیاری را به خود جذب می کند ؛ اما شاید در تناسب با شهرهایی همچون چالوس و رامسر کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد. این شهر زیبای ساحلی با چالوس ۶۰ کیلومتر و با رامسر حدود ۳۰ کیلومتر فاصله دارد. اگر شما هم اهل سفر به شهرهای شمالی ایران هستید به شما پیشنهاد می کنیم حتما سری به این شهر بزنید تا با فرهنگ غنی و طبیعت بکر این منطقه بیشتر آشنا شوید. تنکابن با توجه به شرایط اقلیمی خود که طبیعتی بسیار زیبا را در خود جای داده و دارای جاذبه های گردشگری فراوان است ، به نگین شهرهای مازندران شهرت دارد.

آلاچیق ساحلی تنکابن

✅ تاریخچه تنکابن

در برهه ای از تاریخ تنکابن شامل نواحی مختلفی از رودسر تا محمودآباد می شده که در دوره حکومت احمدشاه قاجار این گستره جغرافیایی از رودسر تا نوشهر را دربر می گرفت و از حکومت پهلوی اول به بعد به تدریج از وسعتش کاسته شد. به طور کلی آن چیزی که از تنکابن امروز می بینید با آنچه که در زمان قدیم وجود داشته تفاوت های بسیاری دارد. به عنوان مثال شهرستان رودسر در سال ۱۳۲۰ خورشیدی ، شهرستان های نوشهر و چالوس در سال ۱۳۲۵ و رامسر نیز در سال ۱۳۶۴ از این شهر جدا و هر یک مستقل شدند. همین طور در سال ۸۹ بخش های لنگا و کلارآباد از تنکابن جدا شده و به شهرستان عبایس آباد در قسمت شرق این شهر کهن پیوستند.

✅ ریشه یابی نام‌گذاری تنکابن

از تنکابن در هر دوره تاریخی با اسامی متفاوتی نام برده شده است. به عنوان مثال در دوره حکومت صفویان آن را فیض می گفتند. اگر به این شهر سفر کرده باشید معمولاً کسی آن را تنکابن نمی خواند و یا اگر دوست ، آشنا و بستگانی در این شهر داشته باشید تقریباً بعید است که نام تنکابن را از او بشنوید. با آن که از دوره قاجار به شهسوار تغییر نام پیدا کرد و بعد از آن نیز در دوره پس از انقلاب نام تنکابن را برای آن انتخاب نمودند ، اما مردم بومی این شهر همچنان آن را به اسم شهسوار می شناسند و اگر در این شهر از اسم فعلی تنکابن استفاده نمایید قطعاً می فهمند که اهل این شهر نیستید!

✅ پایتخت مرکبات ایران

به دلیل شرایط آب و هوایی خاص این منطقه ، منابع درآمدی تنکابن بر پایه‌ کشاورزی می‌باشد ؛ به طوری که این شهر را یکی از قطب‌های بزرگ و مهم تولید کننده و صادرکننده مرکبات به‌خصوص کیوی ، پرتقال و خرمالو در کشور می‌دانند. جالب است بدانید که تنکابن جایگاه نخست تولید برنج در استان مازندران را در اختیار دارد و علاوه بر کشاورزی ، به طور چشم‌گیری در تولید گل و گیاه استان نقش آفرینی داشته ، به‌طوری‌که بسیاری از تولیدات گل و گیاه این منطقه به کشورهای حاشیه دریای خزر و آسیای میانه صادر می‌شود.

تماس با ما

شرکت سازه چادری کاوشکام تولید کننده انواع آلاچیق چادری ، سایبان ماشین ، سایبان استخر و سقف متحرک و ثابت انواع سازه چادری است. این شرکت تلاش می‌کند با تمرکز بر کیفیت و اجرای دقیق با توجه به نیاز مشتریان گرامی ، پروژه را با بهینه کردن هزینه برای آن‌ها به صرفه نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان ، لطفاً با ما تماس بگیرید :

۰۹۱۲۷۰۹۱۵۸۵ مهندس عبداللهی (مدیرعامل)

۰۲۱۲۸۴۲۵۲۵۰ دفتر مرکزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

Call Now Buttonتماس با کاوشکام